Om Øygarden

På det nye boligområdet Øygarden får du alt du ønsker i Sandnes øst og kan velge og vrake det beste fra bydelene Hana og Austrått. Mens området er attraktivt i seg selv, ligger det bare et par kilometer unna sentrum, kollektivaksen og toget. Her på Øygarden går asfalten over i det grønne, landskapet ligger foran deg og lekeområdene innbyr til aktivitet. Her er også fjellene, åkrene og soloppgangen. Og her er ro og fred.

Boligområdet på Øygarden er helt nytt og skal de kommende årene bli en egen liten bydel på totalt 550 nye boliger. Flere av de store boligutbyggerne er med på å utvikle og bygge ut det nye området til beboere i alle livsfaser. Boligene vil variere mellom leiligheter, rekkehus og eneboliger av ulik pris og størrelse. Øygarden blir et trygt og sosialt nabolag der det er fint å vokse opp og leve for både store og små.

For deg som ønsker urbant påfyll er heller ikke rusleturen ned til sentrum lang. Litt verre blir det med bakken opp igjen, men bussene er mange og kjører ofte. Vågen er sommerens møteplass i sentrum, med turister, gjestehavn, restauranter og god stemning. Her finner du både Sandnes kulturhus og det nye rådhuset.

Enten du foretrekker rolige spaserturer i skogen, sykling langs sjøen, løping i fjellet eller fisketurer i fjorden, finner du alt du kan ønske deg i umiddelbar nærhet fra Øygarden.

Det er godt å bo i øst.

Øygarden bygges for folk i alle aldre og livsfaser. Solide boligbyggere står bak utbyggingen av dette flotte området midt mellom Hana og Austrått.